Week van de senioren

  • 18 november 2020

Ook in coronatijden verdienen de Zultse senioren de nodige aandacht. Om hen in deze moeilijke tijd een extra hart onder de riem te steken, onderneemt het Sociaal Huis enkele acties.
 
Morgen, donderdag 19 november, kwamen normaal meer dan 600 senioren samen in de gemeentelijke sporthal voor het tweejaarlijkse seniorenfeest. Onder meer Koen Crucke en Gene Thomas zouden er een aangename en feestelijke namiddag verzorgen. Hoewel het seniorenfeest door het coronavirus werd afgelast, is het gemeentebestuur de senioren niet vergeten. Afgelopen week werden alle 65-plussers dan ook figuurlijk in de bloemetjes gezet met een postkaart. Ondertussen kijkt het gemeentebestuur alvast uit naar het najaar van 2021. Als de situatie het toelaat, gaat dan het geplande seniorenfeest met een jaartje vertraging door.
 
Het Sociaal Huis voorziet ook belrondes naar de senioren. Een korte babbel, even luisteren hoe het gaat en oplossingen zoeken waar nodig. Hiervoor kan het Sociaal Huis rekenen op de hulp van vrijwilligers. Zelf interesse om als extra vrijwilliger te helpen bij de belrondes? Neem dan contact op met het Sociaal Huis via T 09 321 84 24 of zultehelpt@zulte.be.