Groepsaankoop oordoppen op maat

Op zaterdag 21 april ’18 organiseert de jeugdraad van Deinze voor de tweede maal op rij een groepsaankoop van oordoppen op maat. Dit jaar wordt deze actie ook ondersteund door de jeugdraad van Zulte.

Jongeren gaan de dag van vandaag meer en meer naar fuiven zonder zich bewust voor de luide muziek te beschermen. Daarom besloten de jeugdraden van Deinze en Zulte om een gezamenlijke actie op te zetten om de lokale jeugd te sensibiliseren over gehoorbescherming.

Na het succes van de groepsaankoop in 2017 heeft jeugdraad Deinze beslist opnieuw een actie te organiseren, ditmaal samen met de naburige jeugdraad van Zulte. Zo hopen we meer jeugd te bereiken en hen bewust te maken van de risico’s van gehoorschade door luide muziek zoals bijvoorbeeld op fuiven.

De groepsaankoop die mede mogelijk wordt gemaakt door Audionova gaat door op 21 april 2018 in de Audionovawinkel, Markt 7 in Deinze. Jongeren kunnen zich inschrijven via DIT FORMULIER. De dag zelf kunnen de ingeschreven jongeren hun maat laten nemen en hun bestelling plaatsen in de winkel. Door de groepsaankoop krijgt de jeugd een mooie korting. Hoe meer mensen inschrijven, hoe groter de korting die wordt toegekend door Audionova. Vorig jaar bedroeg de korting 40 euro/paar oordoppen (een 50-tal jongeren gingen op het aanbod in). Bovendien kan je bij de meeste mutualiteiten terecht voor een tegemoetkoming bij aankoop van oordoppen op maat.

Terug naar alle nieuws