Vacature Technisch Assistent

Het gemeentebestuur van Zulte werft aan (m/v)

3 POLYVALENTE TECHNISCH ASSISTENTEN D1-D3

in voltijds contractueel dienstverband voor onbepaalde duur (38/38)

Functie:

Je staat – samen met een 5-tal andere collega’s - in voor het uitvoeren van diverse werken binnen de dienst patrimonium: diverse klusjes en kleine metselwerken, het plaatsen van verkeersborden, schilderwerken, werken aan sanitaire installaties, klein schrijnwerk, enz.. Je werkt in nauw overleg samen met de ploegbaas patrimonium en helpt mee aan de uitbouw van een performante technische uitvoeringsdienst.

Profiel:

Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je beschikt over een technisch en praktisch inzicht en over een grondige kennis van actuele werktechnieken. Beschikken over ervaring m.b.t. schilderwerken, schrijnwerk en sanitair is een pluspunt. Het beschikken over een rijbewijs C en/of G en het zich ter beschikking stellen voor de gemeentelijke strooidienst wordt tevens als een pluspunt meegenomen.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor drie jaar, verlengbaar met twee jaar.

Een infobundel bekom je bij de personeelsdienst, 09 243 14 67, personeel@zulte.be.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met cv, kopie van rijbewijs, en een recent uittreksel uit het strafregister uiterlijk op 18 januari 2019 (poststempel geldt als bewijs) aangetekend naar het College van burgemeester en schepenen, Centrumstraat 8, 9870 Zulte of geef deze tegen ontvangstbewijs af in het gemeentehuis ten laatste op 18 januari 2019

Terug naar alle nieuws