Vaccinatie

Vaccinatie kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en kan levens redden. Heel belangrijk dus om je te laten inenten. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie achter ons te laten.

Deinze, Zulte, Nazareth, De Pinte en Sint-Martens-Latem vormen samen eerstelijnszone (ELZ) Schelde & Leie. Er is een intense samenwerking tussen de gemeenten voor de contact tracing en sneltesten, en nu ook voor de vaccinatiecampagne.

Via de pagina's hieronder vind je de nodige informatie over de vaccins en het vaccinatiecentrum, waar de inwoners van Deinze, Zulte, Nazareth, De Pinte en Sint-Martens-Latem hun gratis inentingen krijgen.

Het vaccinatiecentrum Schelde & Leie (vanaf 12 jaar) bevindt zich in kasteel Ten Bosse (voormalig restaurant/feestzaal D'Hulhaege, Karel Picquélaan 140, 9800 Deinze).
Het vaccinatiepunt Brielstraat (kinderen van 5 tot 11 jaar) bevind zich in het RAC-gebouw (rijksadministratief centrum), Brielstraat 25, 9800 Deinze. 

Het callcenter kan je bereiken:

Vaccinatie