Tiener Techniekacademie voor leerlingen vijfde en zesde leerjaar

  • 3 september 2020

Vanaf woensdag 16 september worden er opnieuw 11 workshops én 1 bedrijfsbezoek georganiseerd in het kader van de Tiener Techniekacademie. De Techniekacademie is een initiatief van Hogeschool VIVES en wordt financieel en logistiek ondersteund door het gemeentebestuur. Dit initiatief heeft als doel kinderen uit het 5e en 6e leerjaar op een onderzoekende manier kennis te laten maken met de wereld van techniek en technologie. De kinderen komen hierbij in contact met gereedschap en materialen, leren dat techniek veel gezichten kan hebben en maken zelf een aantal technische systemen.

Zit je in het vijfde of zesde leerjaar? Vind je het een uitdaging om de wereld te verbeteren en mensen te helpen. Wil je graag experimenteren met echt gereedschap en materiaal? Schrijf snel in via www.techniekacademie-zulte.be.

De workshops vinden plaats in zaal Iris (1e verdiep) van de Guldepoort, Dorpsstraat 46, 9870 Zulte-Machelen. De deelnameprijs bedraagt 50 euro (45 euro voor het 2e kind van hetzelfde gezin).