Kandidaten gezocht Cultuurprijzen 2019

  • 11 februari 2019

De Cultuurraad moedigt graag de Zultse culturele talenten aan en wenst hen in juni eens in de ‘spotlights’ te plaatsen. Daarom is ze op zoek naar kandidaten!

 

Zoek mee!

 

Ken je iemand die een bijzondere artistieke of culturele prestatie heeft geleverd tijdens het voorbije jaar, iemand die het culturele imago van de gemeente Zulte op de kaart heeft gezet of iemand die zich gedurende 25 jaar belangeloos heeft ingezet als medewerker van een Zultse socio-culturele vereniging? Dien dan zeker zijn/haar kandidatuur in! De genomineerden van de editie 2018 mogen opnieuw voorgedragen worden.

 

Volgende cultuurprijzen kunnen uitgereikt worden:

  • ‘Prijs voor Cultuur’: wordt uitgereikt aan een persoon of vereniging die een bijzondere artistieke of culturele prestatie heeft geleverd tijdens het voorbije werkjaar (van 1 januari 2018- 31 december 2018)
  • ‘Cultuurlaureaat': beloont de persoon of vereniging die regionaal, nationaal of internationaal het cultureel imago van de gemeente Zulte op de kaart zette.
  • ‘Cultuurjubilaris’: personen die zich gedurende 25 jaar belangeloos en onafgebroken hebben ingezet als bestuurslid of vrijwillig medewerker van een Zultse socio-culturele vereniging.

 

Gemotiveerde kandidaturen kunnen nog tot 15 februari 2019 worden ingediend bij de Cultuurdienst door middel van het inschrijvingsformulier.