Openingsuren

Nu gesloten
Nu gesloten
Nu gesloten
Nu gesloten

Activiteiten

Kersthappening Olsene

14 december - Kerstmarkt met allerlei feestelijke lekkernijen, originele handgemaakte cadeaus en kerstdecoraties. En muzikale opluistering met meezingmomenten.

Met de boot naar het kasteel van Ooidonk

19 augustus tot 21 december - Boottocht vanuit Machelen-aan-de-Leie naar Astene Sas. Na een korte wandeling brengen we een bezoek met een gids aan het kasteel Ooidonk. De terugreis is met de bus. Vertrek 12.30 uur - aankomst 17.45 uur.

Activiteiten

Kersttoneel -> Tovenaarskerst

14 december - In het bos rond het vredige dorpje zouden heksen en tovenaars huizen, zo wordt verteld. Ondanks deze roddels, trekt Marieke er op kerstavond op uit, op zoek naar zeldzame paddestoelen voor bij de kerstkalkoen. In plaats daarvan, treft ze twee rare kornuiten aan op haar pad. Zouden de vertelsels dan toch waar zijn ? En welke bedreiging pruttelt er in de kerststoofpot daar tussen de bomen ? ...

Wijnproeving TVV Koester , Kinderkankerfonds

15 december - Vanaf 14 u kan u een twintigtal wijnen proeven tegen een kleine vergoeding . Geen aankoopverplichting . Alle opbrengsten gaan integraal naar het Koester project van het Kinderkankerfonds . Dit is gratis thuiszorg voor zieke kinderen . Iedereen welkom .

Nieuws

Vuurwerk

Vuurwerkverbod

Sinds mei 2019 geldt in Vlaanderen een algemeen verbod op het afsteken van vuurwerk, het laten ontploffen van voetzoekers en het afvuren van carbuurkanonnen.

studeren huis van het kind

Studeren in Huis van het Kind vanaf 16 december

Tijdens de aanstaande blok- en examenperiode kunnen studenten op onderstaande data (niet in het weekend en op feestdagen) terecht in de studiezaal (1e...

kind

OP ZOEK NAAR EEN JOB DICHT BIJ HUIS? WAAR KINDEREN CENTRAAL STAAN?

Dan is kinderbegeleider misschien iets voor jou!   Het Sociaal Huis van Zulte is op zoek naar kindbegeleiders voor tijdelijke opdrachten.