Doe mee met de groepsactie stookolietanksanering

  • 8 mei 2020

Heeft u nog een oude stookolietank die u niet meer gebruikt? Of wenst u binnenkort over te schakelen van stookolie naar een andere warmtebron (warmtepomp, houtkachel, gas, enz.)? Meld je dan geheel vrijblijvend aan voor de groepsactie stookolietanksanering en ontdek de uitzonderlijke voorwaarden.

De gemeente en Veneco organiseren samen een groepsactie voor de sanering van stookolietanks. Na uw inschrijving komt een erkend technicus bij u langs voor een expertise. De technicus bekijkt samen met u of de stookolietank, na reiniging kan verwijderd of opgevuld worden. Hij maakt voor u een persoonlijke offerte op, waarna u volledig vrij bent om te kiezen of u de werken al dan niet laat uitvoeren.

Particulieren en landbouwbedrijven

De groepsactie wordt aangeboden aan particulieren en landbouwbedrijven.

Help het klimaat

Door over te schakelen van stookolie naar een alternatieve warmtebron zoals een warmtepomp(boiler), houtkachel of aardgas helpt u het klimaat. Zelfs de overschakeling van stookolie naar aardgas heeft een gunstig effect op het klimaat, omdat de verbranding van aardgas 25 % minder CO2 uitstoot dan de verbranding van stookolie.

Denk aan het milieu en voorkom onnodige kosten

Heeft u een stookolietank die u niet meer gebruikt, dan moet u deze volgens de milieuwetgeving door een erkend technicus buiten gebruiken laten stellen. Vergeten stookolietanks gaan op termijn immers roesten en lekken. Door uw stookolietank buiten gebruik te stellen, voorkomt u een bodemvervuiling en bijkomende problemen en kosten.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan vanaf 18 mei 2020 in voor de groepsactie stookolietanksanering en ontvang een vrijblijvende offerte:

Milieudienst
Gemeentehuis
Centrumstraat 8
9870 Zulte
Belgi├ź
09 243 14 07
09 243 14 01
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Pinkstermaandag
08:30 - 12:00
Op afspraak
08:30 - 12:00
Op afspraak
08:30 - 12:00
Op afspraak
08:30 - 12:00
Op afspraak
Warning 1 juni gesloten